VIRTUÁLNÍ HOME STAGING

VIRTUÁLNÍ HOME STAGING

Někdy  mi majitelé svěří na prodej nemovitost, která je úplně prázdná.

Z vlastní zkušenosti vím, že nafocený prázdný prostor nedokáže většině z nás pomoci  s představami, co se nám vše do místnosti vejde.

Proto v těchto případech používám virtuální home staging. Jedná se o vizualizaci, jak si  můžeme jednotlivé místnosti zařídit. Tato moderní technologie umožňuje vzbudit emocionální představy zájemců, aby si dokázali představit sami sebe jak bydlení v takové nemovitosti a rozhodli se danou nemovitost navštívit.

Zajímalo by mě, zda i vám by při prezentaci prázdných místností pomohla tato vizualizace?

 
Pokud i vy máte nemovitost, která je prázdná a uvažujete o jejím prodeji podívejte se na můj web https://weinfurterova.cz/  V realizovaných zakázkách najdete několik nemovitostí, které jsou nafoceny prázdné a je u nich prezentace přes virtuální home staging.


Pokud i vy chcete, abych vaši nemovitost prezentovala stejným způsobem  tak mne kontaktujte. Dokážu se o celý prodej postarat od A do Zet a vy v pohodlí vašeho domova budete o celém prodeji informován.

Pokud chcete takové služby i Vy při prodeji vaší nemovitosti stačí mi zavolat nebo napsat 723 268 861 miroslava@weinfurterova.cz 

f404f6137e6fb8a227b800971993b4bdb5fe9c39

vizu_3

vizu_2

vizualizace_1

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Odhad ceny nemovitosti ZDARMA

Spočítejte si orientační cenu vaší nemovitosti.

Spočítat ZDARMA