PŘEDÁNÍ NEMOVITOSTI NOVÝM NÁJEMNÍKŮM

PŘEDÁNÍ NEMOVITOSTI NOVÝM NÁJEMNÍKŮM

Příprava dokumentů a předání nemovitosti je stejné jako předání nemovitosti při prodeji.

Oslovil mě majitel bytu, který našel jeden z mých inzerátů na internetu. Nejprve si prošel můj web, aby zjistil co vše dokážu zařídit. Když mě kontaktoval, byl tak pracovně vytížen, že trvalo měsíc než si našel čas, aby mi byt ukázal.

Podepsali jsme smlouvu o spolupráci, předal mi klíče od bytu na základě předávacího protokolu a už se nemusel o více starat.

Jeho byt jsem měla v nabídce 3 měsíce, než se našel vhodný nájemník. Pokud i vy plánujete pronajmout svůj byt  je dobré to neuspěchat.

Majitelé nemovitostí s kterými spolupracuji už opakovaně vědí, že  pokud se má najít kvalitní nájemník který má v bytě zůstat několik let je potřeba nespěchat.

Většinou mi volají už z předstihem když jim nájemník oznámí že se bude stěhovat. Jsou rádi, že se o celý pronájem postarám a nebudou obtěžováni telefonáty.

Za 3 měsíce se mi přihlásilo celkem 40 lidí. Většina z nich nesplňovala parametry stanovené dle inzerátu.

Někdy volali lidé, kteří neměli dostatek financí. Jindy chtěli bydlení pro více jak 7 osob. Občas zavolal někdo kdo byl bez práce. Právě proto zjišťuji nejen zda mají finance na počáteční náklady, ale také kde pracují.
Na základě těchto informací vyberu ty kteří jsou na prohlídku.

Pokud mají o byt zájem, tak je nejprve prověřím na exekuce. Když je vše v pořádku, oznámím to majiteli. Ten má poslední slovo, komu svoji nemovitost pronajme.

Pak se teprve připravují dokumenty k předání.


Pokud máte nějaké otázky k mé práci, ráda vám je zodpovím.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Odhad ceny nemovitosti ZDARMA

Spočítejte si orientační cenu vaší nemovitosti.

Spočítat ZDARMA