JAK PŘEDEJÍT KOMPLIKACI PŘI PRODEJI NEMOVITOSTI ZÍSKANÉ V RÁMCI DĚDICTVÍ

JAK PŘEDEJÍT KOMPLIKACI PŘI PRODEJI NEMOVITOSTI ZÍSKANÉ V RÁMCI DĚDICTVÍ

Občas se setkávám s klienty, kteří získali podíl na nemovitosti v rámci dědictví. V takových případech se stává, že je více vlastníků z různých koutů republiky. Ve velké míře se rozhodnou nemovitost prodat. Většinou mě osloví jeden z nich s tím,  zda jim s prodejem pomůžu.

 

Vždy při prvním rozhovoru zjistím informace, o nemovitosti a o prodávajících. Pro prodej je důležité mít písemný souhlas všech majitelů i s ověřeným podpisem. Takový dokument mohu klientům připravit.

 

Pokud majitelé nemovitosti takový dokument nemají podepsaný, může  to zkomplikovat prodej. V minulosti  se stalo mému klientovi,  že tento dokument podepsaný neměli. Nastal problém v momentě, kdy se našel kupec a jeden z dědiců nechtěl smlouvu podepsat.

Takové jednání pak zhatí celý prodej. Nevypadá to profesionálně a v některých  případech se nemovitost na dlouho stává neprodejnou. Může  to ovlivnit i vztahy v rodině na spoustu let.   

 

Pokud vás napadá spousta otázek, zavolejte mi nebo napište na 723 268 861 miroslava@weinfurterova.cz . Ráda vám je zodpovím

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Odhad ceny nemovitosti ZDARMA

Spočítejte si orientační cenu vaší nemovitosti.

Spočítat ZDARMA