NA CO SI DÁT POZOR, KDYŽ CHCI PRONAJMOUT VLASTNÍ NEMOVITOST	!!!

NA CO SI DÁT POZOR, KDYŽ CHCI PRONAJMOUT VLASTNÍ NEMOVITOST !!!

Občas se setkám s majiteli, kteří si chtějí pronajmout svoji nemovitost sami. Je ale dobré  si ohlídat několik věcí, aby vše fungovalo dobře i v budoucnu a byl spokojen  jak majitel tak nájemce.

Peníze - už po telefonu lze zjistit zda zájemci mají dostatek peněz. Někteří vám budou říkat, že budou  mít  peníze po výplatě, nebo že vám zaplatí kauci na dvakrát. Je na posouzení každého z vás, zda  s tím budete souhlasit. 

Registry – doporučuji si zájemce prověřit na exekuce, tím získáte cenou informaci.

Smlouva – je dobré do smlouvy mimo jiné napsat i přesná jména osob a počet, který bude ve vaší nemovitosti bydlet. Předejde se tak budoucím problémům.

Majitelé oceňují na naší spolupráci, že se o nic nemusí starat a že mají mé služby zdarma.  Všichni zájemci volají mě a já zjistím vše potřebné před samotnou prohlídkou.

Pokud má zájemce dostatek finančních prostředků tak ho  prověřím  na exekuce. Pokud je vše v pořádku informuji majitele o vhodném  zájemci. Už do telefonu zájemce informuji, že u pronájmu si vždy vybírá majitel.

Pokud raději využijete služeb profesionála a budete se chtít setkat až s vážným zájemcem ozvěte se mi. Ráda se s vámi sejdu poprvé i online a zodpovím vaše dotazy.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Odhad ceny nemovitosti ZDARMA

Spočítejte si orientační cenu vaší nemovitosti.

Spočítat ZDARMA