JAK SI MUŽ CHTĚL PRONAJMOUT BYT A PŘIŠEL O PENÍZE I O PRONÁJEM

JAK SI MUŽ CHTĚL PRONAJMOUT BYT A PŘIŠEL O PENÍZE I O PRONÁJEM

Když muž odpovídal na inzerát a šel na domluvenou prohlídku bytu, ani ve snu by ho nenapadlo, že nebude mluvit s majitelem.

Na prohlídce si prohlédl byt, ten se mu líbil a tak hned na místě zaplatil nájem a kauci. Nedostal žádný doklad, ale věřil, že se za pár dní do bytu nastěhuje. Jaké bylo jeho překvapení, když se už na číslo fiktivního majitele nedovolal. Pak se ukázalo, že mluvil s nájemníkem.

Tuto příhodu zažil jeden muž, který mě kontaktoval ohledně pronájmu, který jsem inzerovala. Řekl mi celý příběh i to, že to už řeší policie.

Pokud si hledáte pronájem sami, je vždy lepší zajistit si aktuální list vlastnictví k dané nemovitosti. Můžete si ho stáhnout i online na internetu za částku 50 nebo 100 Kč a budete mít i  rodné číslo majitele. Pokud se pro danou nemovitost rozhodnete, ověřte si totožnost majitele. Pak se vám nemůže stát, že budete obětí podvodu.

Pokud při hledání pronájmu využijete realitní zprostředkovatele, máte vždy jistotu, že byt bude pronajímat skutečný majitel. Na prohlídce vám budou předloženy  dokumenty jako aktuální list vlastnictví k dané nemovitosti, smlouva realitního zprostředkovatele k výkonu jeho práce a informace o nemovitosti.

S některými majiteli nemovitostí spolupracuji už několik let. Mají jistotu, že vážné zájemce prověřím na exekuce a oni si pak vyberou z prověřených lidí.

Zájemci máji jistotu, že nemovitost pronajímá majitel, že dostanou platné smlouvy a celý proces proběhne v pořádku.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Odhad ceny nemovitosti ZDARMA

Spočítejte si orientační cenu vaší nemovitosti.

Spočítat ZDARMA